Van harte welkom op de Grietmarkt

overzicht grietmarkt 11 mei 2013De standhouders ontvangen je enthousiast met mooie en lekkere producten, de muzikanten zorgen voor een geweldige sfeer, de kinderen hebben plezier bij de workshops, de koffie en taart op het terras smaken opperbest en Amerongen is Margaretha-rood gekleurd …. zaterdag 14 september is het zover: Grietmarkt!

De dag wordt afgesloten met het Grietmaal. De koks van restaurant Buitenlust en Herberg Den Rooden Leeuw zijn al druk bezig met de voorbereidingen.
De tafels voor het Grietmaal zijn overdekt, dus we zitten altijd droog. Een warme trui of dekentje mee en dan heerlijk aanschuiven!

Voor een overzicht van de deelnemende kunstenaars kijk hier.
Voor een overzicht van de aanbieders van biologische producten kijk hier.

Het volledige programma met muziek, demonstraties, kinderactiviteiten en straattheater workshops, is hier te vinden. En informatie over bezoeken en parkeren, staat hier.

Op 14 september is het ook Open Monumentendag. Je kunt op deze dag één van de vele monumenten die Amerongen rijk is bezoeken. Neem bijvoorbeeld een kijkje in Kasteel Amerongen, dat op deze zaterdag gratis toegankelijk is. Of breng een bezoek aan het Tabaksteeltmuseum of de Molen Maallust, dat is voor kinderen ook heel interessant.

Bovendien is er in het historische centrum van Amerongen de  expositie ‘Schoonheid van Ontwikkeling’.

Kijk voor informatie op www.openmonumentendagamerongen.nl.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.