Programma

Grietmarkt zaterdag 9 september 2023


10:00
Opening van de Grietmarkt door Karin Oyevaar (wethouder gemeente Utrechtse Heuvelrug), Ernst Hart (voorzitter Stichting Grietmarkt) en Theo Joosten (voorzitter Stichting Open Monumentendag Amerongen)

Muziek en optredens
11:00 – 11:45
Kozzeltov –  Blue without blues, Americana, Folk

12:00 – 13:45
Clowns & muziek van Momo Theaterwerkplaats

14:00 – 15:00
Ridge Voices gemengd koor,  van pop tot klassiek

15:15 – 16:15
Rocky, gitaar en zang

Kinder-knutsel-kraam
* Versier een bloempotje

Grietmaal
We sluiten de Grietmarkt traditiegetrouw af met het Grietmaal, een heerlijke biologische openluchtmaaltijd, bereid met producten van de markt, door de koks van De Rode Leeuw en Buitenlust. De maaltijd begint om 18.00 uur. De marktkramen worden hiervoor omgebouwd tot lange overdekte aanschuiftafels en De Reisgenoot zorgt met zijn muziek voor een vrolijke sfeer.

Ook aanschuiven? Koop dan uiterlijk woensdag 6 september je kaartje, zie Grietmaal.

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, alleen voor het Grietmaal moeten uiterlijk op 6 september kaarten worden gekocht. Van harte welkom! 

Ook in Amerongen op 9 september
In en om Amerongen worden in het kader van Open Monumentendag verschillende activiteiten georganiseerd met als thema ‘Levend Erfgoed’. Zo zijn er rondleidingen, exposities en lezingen, bijvoorbeeld bij Kasteel Amerongen.
Kijk op de website van Open Monumentendag Amerongen voor meer informatie en een programmaboekje met handige plattegrond.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.