Wie vindt de schat in het dessert?

plaatje Grietmaal 14-9-2013Het Grietmaal vindt plaats om 18.00 uur, aansluitend aan de Grietmarkt op zaterdag 14 september. De kramen van de markt worden aan het eind van de dag omgebouwd tot lange tafels. Ze staan dan klaar voor de gasten van het Grietmaal, die aanschuiven, kennismaken met mensen met wie ze normaal gesproken wellicht nooit aan tafel zitten en genieten van een (h)eerlijke maaltijd en sfeervolle live muziek. Een mooie ontmoeting, in het historisch hart van Amerongen op de Margaretha Turnorlaan.

De koks van Restaurant Buitenlust en Herberg Den Rooden Leeuw verzorgen wederom de maaltijd. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen staan er na het grote succes van vorige jaren weer ‘kasteelburgers’ op het menu. De kinderen mogen de kasteelburgers zelf versieren met allerlei lekkers.

Bovendien is er een schat verstopt in één van de desserts… wie is de gelukkige vinder?

Ray Klaassen en zijn muzikanten geven extra sfeer aan deze avond.

Kaarten voor het Grietmaal zijn alleen vooraf verkrijgbaar in verband met de voorbereidingen. Kaarten zijn t/m 11 september te koop voor 17,50 euro (volwassenen) en 8,50 euro (kinderen) bij Restaurant Buitenlust, Herberg Den Rooden Leeuw en via de webshop van de Grietmarkt. Voor vegetariërs is er een aangepaste variant van het Grietmaal mogelijk. Zij kunnen dit per mail doorgeven voor 11 september aan grietmaal@grietmarkt.nl

Schuif aan, eet mee!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.