Geslaagde Grietmarkt met veel schatten

grietmarktsept2013Genietende bezoekers, kramen met mooie biologische producten en kunst, sfeervolle muziek en leuke kinderactiviteiten. Afgelopen zaterdag leek het abonnement op het mooie weer dat de Grietmarkt altijd had even niet te gelden, maar met hier en daar wat extra zeildoek en een paraplu bij de hand ging het allemaal best. We kijken terug op een geslaagde dag met ‘schatten’ als thema. En culinaire en muzikale schatten, kunst- en theaterschatten, die waren er genoeg!

Na de opening door voorzitter Jeroen Hinfelaar en wethouder Tim Verhoef in de regen werd het gelukkig snel droog en nam ook het aantal bezoekers toe. Troubadour Boudewijn Hansen, Combo Overstag en Noortje van der Meer zorgden met hun muziek voor de nodige sfeer, terwijl bij circus Poehaa en de tent voor schminken en theaterworkshops de kinderen zich prima vermaakten. Ondertussen werden de kramen van de kunstenaars en aanbieders van biologische producten goed bezocht.

De dag werd traditiegetrouw afgesloten met het Grietmaal. Ongeveer 150 mensen schoven aan voor een biologische maaltijd, bereid door de koks van Herberg Den Rooden Leeuw en Restaurant Buitenlust. Het hoofdgerecht was dit keer als een schat in glimmend folie verpakt.  Het gezellige maal werd sfeervol muzikaal begeleid door Kim van Amstel en Ray Klaassen met zijn band.

De laatste schat van de dag werd in een van de desserts gevonden. Dit was voor de gelukkige vinder een briefje dat een tegoed bleek voor een verrassingspakket met allerhande producten van de markt.

In 2014 organiseren we de Grietmarkt op 10 mei en 13 september.
Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief (rechtsboven), volg ons op twitter en word vriend op Facebook.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.