Het is weer Grietmarkt!

©MirjamVerschoor Grietmarkt terras september 2014Zaterdag 12 september om 10.00 uur gaat de Grietmarkt van start met een verrassende opening door wethouder Henk Veldhuizen, samen met Grietmarkt-voorzitter Ernst Hart en Open Monumentendag-voorzitter Theo Joosten. Zij beginnen aan een meesterlijk kunstwerk, waar iedere bezoeker aan mag meewerken. Daarna is er van alles te zien en te doen bij vele gratis activiteiten.

Kom kijken en proeven bij de 75 kramen met kunst, design en biologische producten. Geniet van een drankje op het gezellige terras en een ‘Tranen met Tuiten’-smartlappenlunch en van nog veel meer mooie muziek van troubadour Cees Zeeman, vrouwenkoor Future Females en Ray Klaassen.

Of kom een vogelhuisje beschilderen, doe mee met de workshop oude muziek en bezoek de vrolijke kindertheatervoorstellingen van Mama Belle en Duo Ondersteboven.
Om 17.00 uur sluit de markt. Vanaf dan zorgen de muzikanten van Overstag voor een gezellige sfeer bij het terras, in de tijd dat de markt wordt omgebouwd voor het Grietmaal.

250 mensen schuiven aan bij het Grietmaal om aan lange tafels te genieten van een biologische maaltijd. Dit meesterlijk Grietmaal is bereid door de koks van Herberg Den Rooden Leeuw en Restaurant Buitenlust. Het Grietmaal wordt om 20.00 uur afgesloten. Mee-eten kan alleen met kaarten uit de voorverkoop.

Graag tot ziens op de Grietmarkt!

Meer informatie over de markt

Foto: Mirjam Verschoor
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.