Zaterdag 11 mei – Grietmarkt in Amerongen!

Op zaterdag 11 mei ben je vanaf tien uur van harte welkom op de Grietmarkt voor een groot aanbod aan biologische producten en originele kunst en design.

Het jaar 2024 is het 20ste jaar dat we de Grietmarkten organiseren! Er is weer voor iedereen wat te vinden en te beleven.

Vanaf 11 uur is er live muziek bij het grote terras. Het dwarsfluit ensemble ‘Donna en Dwars’ met 14 fluitisten en ‘Nick van Wyck’ met zijn gitaar. ’s Middags zingt het grote koor ‘Voicemail’ uit Amerongen en ook ‘Kozzeltov’ komt weer optreden.

Brigitte Honing staat bij haar grabbelton waar citaten, gedichten en vragen in zitten voor een kort inspirerend gesprekje.

Voor de kinderen is er de kinder-knutselkraam. Daar kunnen ze een glazen potje versieren waar een waxinelichtje in past. Het wordt dan een leuk windlichtje voor moederdag.

Op het gezellige terras kunnen bezoekers smullen van een biologisch hapje en drankje, luisteren naar de muzikale optredens en genieten van de voorjaarszon.

Kom je ook? Graag zoveel mogelijk lopend of op de fiets. Hier vind je meer  informatie over parkeren en bereikbaarheid.

Wil jij ook aandacht besteden aan de Grietmarkt op jouw website of socials? Goed idee! Onze visuals zijn te hier downloaden.

De entree is gratis, van harte welkom!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.