Na het Grietmaal: film in De Stallerij

Update 9 september 2017: door technische problemen kunnen we de aangekondigde film ‘La Vache’ niet vertonen. In plaats daarvan een andere vrolijke film: Pranzo di Ferragosta.

Na het Grietmaal presenteren we in samenwerking met Herberg Den Rooden Leeuw de film ‘Pranzo di Ferragosta’ in de sfeervolle ambiance van De Stallerij. Deze film wordt vertoond ter gelegenheid van ons 15-jarig jubileum én in het kader van het thema ‘Boeren, burgers & buitenlui’.

Gratis kaartjes
Kaartjes voor deze film zijn gratis. Er zijn 85 kaartjes beschikbaar. Kaarten kunnen worden opgehaald in de informatiekraam op de Grietmarkt om opgehaald te worden. De film begint om 20.30 uur.
Van harte welkom!

Filmbeschrijving
Rome, het Trastevere district. 14 en 15 augustus staan in Italië in het teken van Ferragosto, een nationale feestdag waarbij iedereen doorgaans lekker de drukke stad uittrekt voor een paar dagen. Zo niet Gianni, die blut thuisblijft in het gezelschap van zijn oudere moeder.

Zijn huisbaas vraagt hem, in ruil voor het kwijtschelden van een aantal schulden, ook op diens moeder te passen. Wanneer hij komt, blijkt hij ook nog eens zijn oude tante meegebracht te hebben en zo zit Gianni met drie bejaarde dames opgescheept.

Als klap op de vuurpijl moet hij ook nog onderdak bieden aan de moeder van zijn huisarts. Het is voor hem een fulltime baan de dames te verzorgen. Maar met zijn kookkunst en een glaasje wijn weet hij de dames bijzonder tevreden te stellen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.