Pers

Op deze pagina zijn onze actuele persberichten en persinformatie te vinden.
Foto’s zijn onderaan deze pagina te downloaden.

4 september 2017

Programma jubilerende Grietmarkt

Zaterdag 9 september is er Grietmarkt in Amerongen, met een lang en feestelijk programma van 8.00 tot 23.00 uur. De dag gaat van start met een interessante wandeling en eindigtna het gezellige Grietmaal met een vrolijke film en swingend jazz/bluesconcert. Hiermee wordt gevierd dat de markt voor het 15de jaar gehouden wordt. Het dagprogramma ziet er als volgt uit.
Volledig persbericht 4 september programma Grietmarkt en extra jubileumactiviteiten

24 augustus 2017

Jarige Grietmarkt pakt uit op 9 september

Zaterdag 9 september is er Grietmarkt in Amerongen. Dit keer met een extra lang programma van 8.00 tot 23.00 uur, om te vieren dat de markt voor het 15de jaar gehouden wordt. Er is een veelzijdig en kwalitatief aanbod aan biologische producten en bijzondere kunst en design.

Kinderactiviteiten, een gezellig terras en gevarieerde muziek zorgen voor een gemoedelijke nazomersfeer. Traditiegetrouw kan iedereen die op tijd een kaart heeft gekocht ’s avonds aanschuiven bij het feestelijke Grietmaal in de marktkramen op De Laan.
Vanwege het jubileum is er deze Grietmarkt eenmalig een prachtige wandeling in de vroege ochtend met een gids van Utrechts Landschap. Bovendien kan na het Grietmaal de avond worden afgesloten met een swingend jazz-blues concert in Café Buitenlust. Al deze extra activiteiten zijn gratis voor belangstellenden.
Volledig persbericht 24 augustus 2017 voor Grietmarkt en Grietmaal (pdf)

1 augustus 2017

Hier wil je naartoe in september: de Grietmarkt

Op zaterdag 9 september vindt de jubileumeditie van de Grietmarkt plaats in Amerongen, met aansluitend het Grietmaal – een diner aan lange tafels, smetteloos wit gedekt, onder reusachtige, monumentale bomen op een romantisch kasteelplein met sfeervolle muziek. Alsof je je héél even in Frankrijk waant.
Twee keer per jaar transformeert het plein voor het kasteel in Amerongen tot een Bourgondisch tafereel.
Volledig persbericht 1 augustus 2017 voor Grietmarkt en Grietmaal (pdf)

 

Informatie en persberichten ontvangen?
Wilt u toegevoegd worden aan onze perslijst om deze berichten in uw mail te ontvangen? Of heeft u vragen of beeldmateriaal nodig? Stuur dan een e-mail naar Mathilda Klein: pr@grietmarkt.nl

Foto’s
Onderstaande foto’s zijn rechtenvrij te gebruiken met vermelding van de fotograaf: Nanda Klabbers. U kunt ook ons promotiemateriaal downloaden

 

 

 

Reacties zijn gesloten.